ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η χρησιμοποίηση αυτής της ιστοσελίδας, παραγγελίες-επιστροφές  προϊόντων και γενικά ενημέρωση προϋποθέτει να έχετε συμφωνήσει με κάποιους νομικούς όρους τους οποίους αφού  διαβάσετε προηγουμένως και στην συνέχεια συμφωνήσετε.

Οι συγκεκριμένοι όροι αφορούν την πώληση προϊόντων μας μέσω της ιστοσελίδας μας. Οποιαδήποτε διαφοροποίηση των όρων θα πρέπει πρώτα να συμφωνούνται και να επιβεβαιώνονται  από την εταιρεία μας εγγράφως

Οι παραγγελίες  δίνονται ηλεκτρονικά με την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και γίνονται αποδεκτές εφόσον σας αποσταλεί επιβεβαίωση παραγγελίας. Θα σας ζητηθούν επίσης προσωπικά στοιχεία αποστολής και έκδοσης παραστατικού ώστε αν χρειαστεί θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας στοιχεία σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο πρόβλημα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εφόσον επιβεβαιώσετε την παραγγελία ηλεκτρονικά, το αργότερο εντός μιας ημέρας από την ηλεκτρονική ειδοποίηση ώστε να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα των ειδών , το κόστος παραγγελίας και τον τρόπο αποστολής της .

Οι τιμές που αφορούν χρήστες  χονδρικής δεν περιέχουν  Φ.Π.Α.

Για οποιοδήποτε τυχόν λάθος αναγραφόμενο  ευθυνόμεθα κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας.

 

ΧΡΟΝΟΣ & ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παραλαβή ετοιμοπαράδοτων προϊόντων

Μετά την επιβεβαίωση παραγγελίας και την εξόφληση

Παραλαβή από την έδρα μας   2-3 ημέρες

Με πρακτορείο μεταφορών 3-4 ημέρες  (χρέωση παραλήπτη /ανά δέμα)

Με courier  αυθημερόν ή επόμενη ημέρα με χρέωση παραλήπτη ανάλογη/ανά δέμα.

Τυχόν καθυστερήσεις που ευθύνεται η μεταφορική εταιρεία δεν μας αναλογεί.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Γίνονται δεκτές επιστροφές ή αλλαγή όλων των προϊόντων τα οποία βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, εκτός εποχιακών καθώς επίσης και ότι αφορά ιδιαίτερη παραγγελία,  υφάσματα και κορδέλες και κορδόνια  εντός 3 ημερών από την παραλαβή τους και αποδείξεως εγγράφως του οποιοδήποτε λάθους του οποίου ευθυνόμεθα εμείς, κατόπιν συνεννοήσεως  και τα οποία θα συνοδεύονται από παραστατικό επιστροφής .

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η παραγγελία εξοφλείται κατόπιν συνεννοήσεως και επικύρωσης του τελικού ποσού μέσω τραπέζης ή στο κατάστημά μας πριν την παράδοση των προϊόντων.

 

Συνεργαζόμενες τράπεζες:

Alpha Bank 206 00 234 000 1884

(IBAN  Alpha Bank) GR50 0140 2060 2060 0234 0001 884

 

Τράπεζα Κύπρου 3542 8214

(IBAN Τράπεζα Κύπρου) GR56 0730 0200 0000 0003 5428 214

Στους λογαριασμούς εμφανίζεται δικαιούχος ΚΑΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρήστης με την αυτόματη εγγραφή του οφείλει και θεωρείται υπεύθυνος να διατηρήσει την μυστικότητα των στοιχείων τα οποία έχει παραθέσει στην εταιρεία μας, καθώς και την διαφύλαξη όλων αυτών από μη εξουσιοδοτημένα  άτομα από τον χρήστη.

Σε περίπτωση που ζητηθεί στον χρήστη να επαληθεύσει τα στοιχεία του (username & password)  και ηλεκτρονική διεύθυνση, να είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαφυλάττει  ως απόρρητα τα προσωπικά δεδομένα τα οποία μας έχετε παραθέσει με την εγγραφή σας ως μέλος, και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των παραγγελιών σας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο χρήστης συμφωνεί να μην μεταδίδει το οποιοδήποτε περιεχόμενο περιέχει τυχόν παραβίαση του εμπορικού σήματος, πνευματικά δικαιώματα καθώς και την πρόκληση βλάβης η καταστροφή της λειτουργίας του λογισμικού και την παρενόχληση με όποιον τρόπο των τρίτων.