Η εταιρία "Ν.&Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ" packaging center Κανάκη Κατερίνα δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και εμπορίας ειδών συσκευασίας χάρτινων και πλαστικών, διακόσμησης, εδω και πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία.

Πρόσφατα δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα "Γάμος και Βάπτιση"

Από το 1955 η εταιρεία "Ν.&Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ" packaging center Κανάκη Κατερίνα έχει σαν στόχο τη διαρκή ενημέρωση για τις νέες τάσεις  και λύσεις στη συσκευασία και διακόσμηση υψηλής ποιότητας καθώς και την διαφήμιση σας.

Πολλές μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις καθώς και ιδιώτες στην Ελλάδα εμπιστεύονται την προβολή τους και την αύξηση των πωλήσεων τους.

Η τεράστια και πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας στον χώρο, καθώς και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η αξιοπιστία και η ποιότητα των προϊοντων, βοηθάει ώστε να δίνουμε καινοτόμες προτάσεις σεβόμενοι πάντα τον πελάτη.

Το πλούσιο σε ποσότητα και ποιότητα πελατολόγιό της εγγυάται για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της και την άμεση εξυπηρέτηση.

Ακολουθώντας τους ρυθμούς εξέλιξης η εταιρία "Ν.& Ι. ΜΠΑΡΚΑΣ"packaging center Κανάκη Κατερίνα ανοίγει τις πύλες της και στο διαδίκτυο με νέο ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να προμηθεύεστε απ'ευθείας τα νέα προϊόντα της.

 

Κεντρικό site  www.barkas-n-i.gr

 

Kατάστημα Λιανικής - Χονδρικής Πώλησης

Λ.Λαυρίου 110 - Παιανία

Τηλ. 211-1828121 - Τηλ. 210-6645000 

Κιν. 6989-822342